Vi er din varmepumpemontør

Som VE godkendt varmepumpemontør, er KAK El Service godkendt til:

  • Skift til luft til vand-varmepumpe
  • Skift til jordvarme
  • Luft til luft-varmepumpe

Som varmepumpemontør kan vi hjælpe dig, uanset hvor langt i processen du er. Det vil sige at vi kan hjælpe dig uanset om du allerede har besluttet hvilken type varmepumpe du skal have, eller om du har brug for hjælp og vejledning ifht. hvilken varmepumpe der passer til dit behov.

Vi klarer installationen af din nye varmepumpe

Lad os installere luft til vand varmepumpe

Har du en luft til vand varmepumpe i tankerne, vurderer vi som varmepumpemontør først dit behov, og hjælper dig med at finde en passende størrelse varmepumpe. Størrelsen af varmepumpe afhænger nemlig af både varmeforbrug og forbrug af varmt brugsvand.
Har du i forvejen en elvarme eller olie- eller gaskedel, afmonterer vi dette og slutter varmepumpen til varmesystemet. Er der behov for montering af nye varmeanlæg, klarer vi naturligvis også det.

Få installeret luft til luft varmepumpe

Denne type varmepumpe kan typisk dække op til 70% af varmeforbruget. Denne type varmepumpe bør overvejes hvis du har et mindre helårshus, eller et sommerhus med elvarme, og iøvrigt bor i et område uden fjernvarme. Som din varmepumpemontør rådgiver vi naturligvis i både fabrikat og model af din nye luft til luft varmepumpe.

Skift til jordvarme

Jordvarme giver billig, klimavenlig og yderst driftsikker varme til at opvarme hus og brugsvand. Har du i forvejen elvarme, oliefyr eller naturgas, og bor i et område uden fjernvarme, er jordvarme en god løsning.

Til forskel fra de andre typer varmekilder, kræver jordvarmen god plads i haven under nedgravning af anlægget, hvilket man skal tage med i sine overvejelser. Er du i tvivl om denne type opvarmning er noget for dig, er du velkommen til at tage fat i os for en professionel varmepumpemontør vurdering.

ER DUVores nye elektriker?

Vi søger en ny elektriker snarest muligt. 

Er det dig? Skriv til os via vores kontaktformular