Reducer energi­forbruget markant med en energioptimering

Vi tilbyder effektiv energioptimering til private, erhverv og boligforeninger. Vi hjælper dig med miljøvenlige løsninger, som skærer toppen af din elregning. Med de rigtige løsninger, kan du reducere dit elforbrug med op til 50%. Kontakt os og hør mere om, hvad vi præcist kan gøre for dig, dit hjem eller din virksomhed.

Energi­venligt hjem

Et stigende antal danskere ønsker at nedbringe deres CO2-aftryk, mens langt de fleste ønsker at spare penge.
Du kan opnå begge dele med en energioptimering. Vi sender en kompetent og erfaren elektriker, som gennemgår dine elinstallationer og lyskilder fra kælder til kvist. Ud fra dette rådgiver vi dig til billigere og bedre løsninger.

Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser i forbindelse med energioptimering:

  • Udskiftning af halogenspots til LED-spots
  • Udskiftning af lyskilder ind- og udvendigt
  • Levering og montering af solcelleanlæg
  • Installation af intelligent lysstyring
  • Effektiv genanvendelse af varm luft
    … og meget andet, som gør mærkbare forskelle for miljøet og din elregning

Intelligent energioptimering til erhverv

De fleste virksomheder ved ikke, at de nemt kan reducere deres energiforbrug med op til 50%. Vi laver gerne en aftale om at gennemgå jeres elinstallationer, med henblik på at reducere jeres forbrug markant med en energioptimering. Vi kan hjælpe jer med at opnå disse besparelser, ved hjælp af intelligent lysstyring, udskiftning af lysstofrør og halogenspots til LED-løsninger m.m.

Vi laver energioptimering med bla. smart lysstyring der med lyssensorer konstant måler lysindfaldet i et givent rum, og justerer belysningen derefter. I kombination med timere eller bevægelsessensorer, betyder det at I aldrig vil bruge mere lys end I har behov for. Den største besparelse kommer dog oftest ved at skifte de utidssvarende lyskilder til moderne LED linjelys, LED-spots e.li.

ER DUVores nye elektriker?

Vi søger en ny elektriker snarest muligt. 

Er det dig? Skriv til os via vores kontaktformular