En elektriker du kan stole på

Som din lokale elektriker i Nordsjælland, favner vi bredt når det kommer til elektriker opgaver. Det er vores ambition at være blandt de bedste i branchen. Dette kommer dig som kunde til gode, da du med et besøg fra os, kan være sikker på el-arbejde i absolut topkvalitet.

Vores medarbejdere er faglærte elektrikere. Herudover er vi VE-godkendt montørvirksomhed, hvilket vil sige at vi har papir på at kunne installere energianlæg med høj kvalitet.

Vi hjælper typisk med opgaver som disse:

Professionel behandling af alle opgaver

Med et dygtigt team af 8 elektrikere hjælper vi både private, erhverv og foreninger med forefaldende el-arbejde, samt større el projekter. Vi har format til både store og små opgaver, og går op i at give dig god behandling. Når du har brug for en elektriker, skal det gerne være en positiv oplevelse. Det sikrer vi blandt andet ved at tage os tid til en god dialog med dig om dit projekt, uanset hvor lille eller stort det måtte være.

Har du brug for en elektriker i Nordsjælland, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har base i Herlev, og når hurtigt ud i alle afkroge af Nordsjælland når du har brug for det. Du kan altid være sikker på at det udførte arbejde er af den bedste kvalitet. Kontakt os derfor trygt for et tilbud på din el-opgave.

ER DUVores nye elektriker?

Vi søger en ny elektriker snarest muligt. 

Er det dig? Skriv til os via vores kontaktformular