Eksperter i renovering af gamle el-installationer

Ved en el-renovering vil der være behov for at opdatere el-installationerne til tidssvarende, moderne løsninger, så der sikres fuld funktionalitet og ikke mindst tryghed. Det er fornuftigt at lade en autoriseret elektriker stå for el-renoveringen. Dermed er du sikker på at alt arbejde med el-installationer udføres på korrekt vis, så du ikke går på kompromis med sikkerheden. Mange el-installationer kræver endda at de udføres af en elektriker for at de er lovlige og forsikringsgodkendte.

En el-renovering indeholder typisk en eller flere af følgende opgaver:

  • Installation og montering af linjelys og LED.
  • Installation af spots.
  • Montering af lamper.
  • Indfræsning af kabler i vægge.
  • Montering og installation af stikkontakter.
  • Udskiftning til HPFI-relæ.
    … eller helt andre opgaver, som bør løses professionelt.

Få lavet en el-renovering og øg værdien af din ejendom

El-installationerne i et moderne hjem, skal overholde en række sikkerheds- og lovgivningsmæssige krav. I tillæg til dette er der også stigende krav hos forbrugerne, til et stærkt netværk og smarte installationer. Derfor bør du overveje om du skal have trukket netværks- og antennekabler ud til værelser eller kontorer. 

Dette kan være med til at øge gensalgsværdien af din bolig, hvis du har tanker om at sælge, eller hvis du blot selv vil nyde godt af de funktionelle løsninger. Med en el-renovering klarer vi alle nævnte opgaver. Har du spørgsmål hertil, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

ER DUVores nye elektriker?

Vi søger en ny elektriker snarest muligt. 

Er det dig? Skriv til os via vores kontaktformular