Specialister i dørtelefoner til private, erhverv og foreninger

Vi monterer og installerer alt inden for dørtelefoni for private, erhverv og boligforeninger. Yderligere tilbyder vi også vores assistance til vedligehold af nuværende dør- og porttelefoner. Gennem årene har vi leveret dørtelefoni til et hav af private og erhvervsdrivende, med stor succes og god feedback fra vore kunder. Vi benytter udelukkende de mest pålidelige og konkurrencedygtige producenter på markedet, så du kan være sikker på at dørtelefonen fungerer i mange år. Har du brug for en skræddersyet løsning, så er det også noget vi kan assistere dig med.

Vore elektrikere monterer enhver form for dørtelefon, herunder bl.a.:

  • Trådløs dørtelefon.
  • Dørtelefon med kamera.
  • Porttelefon til låger og porte f.eks. for enden af en indkørsel.

Porttelefoner

For at opnå maksimal sikkerhed og tryghed, vælger nogle danskere at installere en automatisk port for enden af en længere indkørsel, i et hegn eller en mur. Her leverer og installerer vi porttelefonen, så brugeren er klar over hvem der lukkes ind.

Adskillige virksomheder benytter også porttelefoni, så man døgnet rundt kan se hvem der lukkes ind på adressen. Vore elektrikere kan også anbefale dig den helt rigtige løsning til holdbar og funktionel porttelefoni.

ER DUVores nye elektriker?

Vi søger en ny elektriker snarest muligt. 

Er det dig? Skriv til os via vores kontaktformular